VISUELL MERKEVAREBYGGING
Merkevarebygging
Visuell Identitet
Webdesign
UI- og UX-design
Markedsmateriell
Digital markedsføring
DisplayannonseringByggebransjen
Transportbransjen
Jeg holder på med et prosjekt hos JJ bygg og transport (tidligere A+hus), som ønsket å få en ny visuell identitet. 
JJ bygg og transport

 

Mexico
Mexico
Oppdrag
Kunde
Ingen
Videoproduksjon
Redigering
FotograferingKvalitetstid med familien

 

ET REELT OPPDRAG
Jeg har tatt med familien min på en liten photoshoot og vi har nytet siste rest av sommeren. August viste seg fra sin beste side da vi besøkte Botanisk Hage på Tøyen i Oslo i går. Det var første gangen vi fikk lage en kortfilm, så det var veldig spennende. Spesielt for mannen min som stod for første gang bak kameraet. Kvaliteten overlater mye å være ønsket men kan dessverre ikke gjøre noe med dette i dag. Alt skjedde veldig raskt og spontant under filmingen og vi hadde det veldig gøy sammen samtidig som vi filmet. Et levende museum som er virkelig fantastisk og egner seg perfekt som bakgrunn for familie og barnefotografering i frisk luft.

 
Pure love 
https://vimeo.com/713323250/621983f7cf
KORTFILM TIL PERSONLIG BRUK
Mexico
Mexico


Kunde
Byggebranjen
Oppdrag
Merkevarebygging
Visuell Identitet
Webdesign
UI- og UX-design


Oppgaven har lagd et grunnlag, og er basert på følgende problemstilling : Hvordan kan pakningsdesign påvirke forbrukerens kjøpsvalg og bidra til økt forståelse for nytt matkultur? Problemstillingen drøftes gjennom relevant teori og utforming av pakningsdesign i form av en​ produktserie for is. Jeg har også tatt for meg et utdypende underspørsmål, på bakgrunn av at oppgaven min går ut på å utforme pakningsdesign: Hvilke designgrep vil gi optimal måloppnåelse dersom produktet er rettet mot barn?

Jeg ønsker å studere design påvirkning på forbrukeren gjennom identitets design og visuelle virkemidler. Motivasjonen min er et ønske der hvor samfunnet vil gjøre insekter til en fast del av norsk kosthold. Jeg vil bidra til å vri forbruket bort fra kjøtt med tanke på at mindre kjøttforbruk vil gi gevinst for helse og klima. Kjøttproduksjon står for nesten en femtedel av de globale klimagassutslippene. Dette vil først og fremst redusere lidelsen til dyrene, noe som er viktigst for meg. Med dette prosjektet vil jeg utvikle meg som designer og fordype meg i et tema som er viktig for miljøet og samfunnet nemlig skape noe større en bare en design løsning. Dette kan være starten på en bedre fremtid.
Denne oppgaven tar utgangspunkt i insekter som mat med hensikt å introdusere nylansert matserie til det norske samfunnet. Iskremprodusenten Isekt kommer med tre is varianter med melormer som hovedingrediens. Isekts strategi er å skape et visuell identitet som på en kreativt måte fokuserer på produkt fordelene ved å sette blikkfanget på insektene og presentere dem som små superhelter. Produktet er kilden for proteiner som er satt sammen i en smart løsning, som er behagelig og velsmakende.
Formålet med prosjektet er å engasjere nordmann i å erstatte kjøtt mot insekter ved å utvikle et appellerende og appetittelig pakningsdesign for barn og foreldrene. Barna er lett påvirket av foreldrene derfor er det viktig å overbevise foreldrene gjennom riktig markedsføringen at produktet smaker godt og er helt trygge å spise. Hensikten med prosjektet er å engasjere den representative målgruppen til å innføre insekter som end del av kostholdet.​
© 2020  n a t i g a